Wie zijn wij?

Wij zijn Marga en Tineke, twee jonge enthousiastelingen die veel plezier halen uit het werken met kinderen. Wij houden van het buitenleven en we zijn graag creatief bezig. Dit willen wij ook graag met kinderen delen! Hieronder kun je meer over ons lezen.

Marga Vreeker- Wijnja, geboren op 4 mei 1987 in Follega, Friesland. Mijn jeugd heb ik doorgebracht op de melkveehouderij van mijn ouders. Altijd ben ik gek geweest met dieren, zoals koeien, schapen en konijnen. Op 17-jarige leeftijd heb ik de opleiding HBO-verpleegkundige in Leeuwarden gedaan. Hierna ben ik gaan werken in Amsterdam op de kinderafdeling in het OLVG, en heb ik mij gespecialiseerd tot kinderverpleegkundige.              Ik houd ervan om met kinderen te werken omdat kinderen heel puur zijn. Ook geniet ik ontzettend van het enthousiasme wat kinderen kunnen uitstralen. Ik geniet wanneer ik kinderen een voldaan gevoel kan geven wat hun zelfverzekerdheid ten goede komt. In 2012 ben ik getrouwd met Antoon Vreeker en verhuisd naar Hem. Nu zijn we ook de trotse ouders geworden van Suzanne en Jan.

Mijn naam is Tineke Borst-Vreeker, geboren op 2 mei 1988 in Oosterblokker. In 2005 ben ik gestart met de opleiding voor lerares in het basisonderwijs aan de I-Pabo in Alkmaar. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen op de Praktijkschool West-Friesland in Hoorn, waar ik sindsdien met veel plezier werk. Hier heb ik mij verder gespecialiseerd middels de studie Master SEN (Speciaal Voortgezet Onderwijs). In 2013 ben ik getrouwd met Mark Borst en in februari 2016 zijn wij de trotse ouders geworden van Teun. Mijn vrije tijd vul ik graag door leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden, te handballen en hardlopen.